NKP1B

Vanaf mijn huis loop ik regelmatig langs de bekende wit / rode bordjes, er bevindt zich er al een op slechts 500 meter. Na een zoektocht op Internet kom ik er al snel achter dat het hier op het Nederlands Kustpad deel 2 gaat.

Ik besluit eerst eens de richting Den Haag Centraal te gaan lopen. Omdat ik opdat moment niet in het bezit ben van een OV-Chipkaart. Het OV is langzaam te duur en brengt me op dit moment niet meer heen waar ik naar toe wil.

Beginnen doe ik elke keer vanuit huis, loop elke keer een rondje zodat ik daar ook weer eindig, dat betekend dat ik elke keer hele stukken dubbel moet lopen, weliswaar via een andere route, maar optimaal is dit zeker niet. Na een aantal keer besluit ik om de fiets te pakken zodat ik sneller bij het punt ben waar ik gebleven was.

Voor de afwisseling ga ik nu ook het pad richting Hoek van Holland volgen. Ik loop diverse stukken, maar ook hier moet ik weer elke keer vanuit huis eerst lopen of fietsen naar het punt waar ik gebleven was, hetzelfde probleem als hiervoor omschreven dient zich aan.